nieuws

Gemeente Westland zegt steun toe

Bijzonder nieuws, want de gemeente Westland heeft toegezegd om het onderhoud van de AED`s in de buitenkasten te financieren.

Dit grote nieuws zorgt er voor dat Westland binnen een aantal jaar helemaal Hartveilig is. Binnen nu en een aantal jaren zullen er totaal 65 buitenkasten zijn, verdeeld over de kernen van Westland.

Westland loopt hiermee voorop in Nederland en dat is uniek. Met deze actie zet de gemeente Westland een stap in een volledige dekking in haar gemeente. De stichting AED Westland heeft er hard voor gevochten om dit voor elkaar te krijgen en is trots op deze mijlpaal.

Nu is het noodzaak om de AED`s die binnen hangen en op een strategische plaats zijn, naar buiten te krijgen in een buitenkast. Daarnaast zijn extra buitenkasten altijd welkom. Heeft u een strategisch goede plek en wilt u een AED sponsoren, neem dan contact met ons op.

Team Stichting Hartveilig Wonen / AED Westland.